Browsing by Author 0000-0003-1657-0684

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeRights
2017Advances in the detection of fraudulent frsh game meat using mid infrared spectroscopyMoreira, Maria João; Saraiva, Cristina Maria Teixeira; Almeida, José Manuel Marques Martins DeConference ObjectOpen Access
14-Jan-2014Alterações detetadas na inspeção do aparelho urinário e reprodutor de SuínosEsteves, Alexandra; Payan-Carreira, Rita; Saraiva, Cristina; Fontes, Maria da Conceição; Vieira-Pinto, Madalena; Martins, ConceiçãoBook ChapterRestricted Access
2015Antibacterial activity of Myrtus communis L. essential oil on pathogenic and spoilage microbiotaMartins, Dirce; Vilela, Joana; Alfredo Aires; Almeida, José Manuel Marques Martins de; Silva, Filipe Monteiro; González-Aguilar, Gerardo; Saraiva, Cristina Maria TeixeiraArticleOpen Access
2016Antimicrobial effect of essential oils of Laurus nobilis L. and Rosmarinus officinallis L. on shelf-life of minced “Maronesa" beef stored under different packaging conditionsVilela, Joana; Martins, Dirce; Monteiro-Silva, Filipe; González-Aguilar, Gerardo; de Almeida, José M.M.M.; Saraiva, CristinaArticleRestricted Access
2016Antimicrobial effect of essential oils of Laurus nobilis L. and Rosmarinus officinallis L. on shelf-life of minced “Maronesa¿? beef stored under different packaging conditionsVilela, Joana; Martins, Dirce; Silva, Filipe Monteiro; González-Aguilar, Gerardo; Almeida, José Manuel Marques Martins De; Saraiva, Cristina Maria TeixeiraArticleOpen Access
2015Antimicrobial effect of essential oils of laurus nobilis l. and rosmarinus officinallis l. on shelf-life of minced “maronesa” beef stored under different packaging conditionsVilela, Joana; Martins, Dirce; Pires, Patricia; Almeida, José Manuel Marques Martins de; Saraiva, Cristina Maria TeixeiraArticleOpen Access
2014Aplicação da espectroscopia de infravermelhos na diferenciação da deterioração de carnes de caçaSaraiva, Cristina Maria Teixeira; Moreira, Maria João; Silva, Ana Catarina; Nascimento, Patricia; Almeida, José Manuel Marques Martins deArticleOpen Access
5-Apr-2018Applying Fourier Transform Mid Infrared Spectroscopy to Detect the Adulteration of Salmo salar with Oncorhynchus mykissSousa, Nuno; Moreira, Maria João; Saraiva, Cristina Maria Teixeira; Almeida, José Manuel Marques Martins DeArticleOpen Access
2016Caracterização espectroscópica no infravermelho médio de óleos essenciais de flor de Rosmarinus Officinalis L.Ribeiro, Miguel; Silva, Ana Catarina; Silva, Filipe Monteiro; González-Aguilar, Gerardo; Saraiva, Cristina Maria Teixeira; Almeida, José Manuel Marques Martins DeConference ObjectOpen Access
2016A chemometrics approach applied to Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR) for monitoring the spoilage of fresh salmon (Salmo salar) stored under modified atmospheresAlmeida, José Manuel Marques Martins de; Saraiva, Cristina Maria Teixeira; Vasconcelos, Helena Catarina Araújo Soares GuedesArticleOpen Access
2012Controlo microbiológico de pastéis de carne e de peixe fabricados em cantinas universitárias.Alves, A.; Oliveira, I.; Saraiva, CristinaConference ObjectRestricted Access
2015Efeito Antimicrobiano de Óleos Essenciais de Laurus Nobilis L. e Rosmarinus Officinallis L. no Tempo de Vida Útil de Hambúrgueres de carne “Maronesa” Armazenados Sob Diferentes CondiçõesVilela, Joana; Martins, Dirce; Pires, Patricia; Saraiva, Cristina Maria Teixeira; Almeida, José Manuel Marques Martins deArticleOpen Access
2016Effect of essential oil of Myrtus communis L. on growth control of Listeria monocytogenes in fresh cheeseSilva, Ana Catarina; Ribeiro, Miguel; Almeida, José Manuel Marques Martins De; Saraiva, Cristina Maria TeixeiraArticleOpen Access
2013Effect of storage temperature abusive and type of packaging in sanitary safety of fresh salmonVasconcelos, Helena; Almeida, José Manuel Marques Martins de; Saraiva, Cristina Maria TeixeiraArticleOpen Access
2005EFFECT OF ULTIMATE pH AND PACKAGING ON MICROFLORA OF BEEF OF MARONESA BREED STORED AT 4ºCSaraiva, CristinaOtherRestricted Access
2007Estado de frescura e qualidade higiénica do pescado vendido numa cidade do interior de PortugalFontes, Maria da Conceição; Esteves, Alexandra; Caldeira, Fernando; Saraiva, Cristina; Vieira Pinto, Madalena; Martins, ConceiçãoContribution To Periodical Closed Access
2014Estudo da adulteração de carnes frescas por espectroscopia de infravermelhos e análise quimiométricaSilva, Ana Catarina; Saraiva, Cristina Maria Teixeira; Moreira, Maria João; Nascimento, Patricia; Almeida, José Manuel Marques Martins deArticleOpen Access
Sep-2018Estudo de adulteração de Salmo salar com Oncorhynchus mykiss por métodos espectroscópicosAlmeida, José Manuel Marques Martins De; Moreira, Maria João; Saraiva, Cristina Maria Teixeira; Sousa, NunoOtherOpen Access
2018Evaluation of food labelling usefulness for consumersAlmeida, José Manuel Marques Martins De; Moreira, Maria João Pinho; Saraiva, Cristina Maria Teixeira; García-Díez, J.OtherOpen Access
2008Influência do ph final e tipo de embalagem na conservação de carne de bovino da raça maronesa: Parâmetros microbiológicos, físico-químicos, sensoriais e fracção volátilSaraiva, Cristina Maria TeixeiraDoctoral ThesisOpen Access