Percorrer por autor 0000-0002-1615-2418

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 44-60 de 60. < anterior 
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
10-Set-2014Sensory and textural characterization of citrus and pineapple fruits candied with healthy componentsVilela, Alice; Sobreira, Carla; S. Abraão, Ana; M. Lemos, André; M. Nunes, FernandoObjecto de ConferênciaAcesso Aberto
30-Mai-2012Sensory characterization of Pink Port wines. CATPCA analysis, a strategy for sensory data treatment.Monteiro, Bebiana; Soares, José; Vilela, Alice; Correia, EliseteObjecto de ConferênciaAcesso Aberto
2015SENSORY PROFILE OF PORT WINES: CATEGORICAL PRINCIPAL COMPONENT ANALYSIS, AN APPROACH FOR SENSORY DATA TREATMENTVilela, Alice; Monteiro, Bebiana; Correia, EliseteArtigoAcesso Fechado
11-Out-2016Statistical techniques for sensorial characterization of wines from three different grape varieties of Vinho Verde Region.Marques, Catarina; Vilela, Alice; Correia, EliseteObjecto de ConferênciaAcesso Fechado
23-Out-2016STUDY OF CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF LOUREIRO MONOVARIETAL WINES FROM PORTUGUESE VINHO VERDE REGION – A CHEMOMETRIC APPROACHVilela, Alice; Lopes, Cátia; Marques, Catarina; M. Nunes, Fernando; Correia, Elisete; Cosme, FernandaObjecto de ConferênciaAcesso Fechado
2016Study of Textural, Chemical, Color and Sensory Properties of Organic Blueberries Harvested in Two Distinct Years: A Chemometric ApproachVilela, Alice; Gonçalves, Berta; Ribeiro, Carlos; Fonseca, Ana teresa; Correia, Sofia; Fernandes, Hortense; Ferreira, Sónia; Bacelar, Eunice; Silva, Ana PaulaArtigoAcesso Aberto
28-Jul-2019Taking Port Wine aroma all over the world: Construction of a Tawny Port Wine-like fragranceFerreira, Rita; Correia, Elisete; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Vilela, Alice Maria CorreiaObjecto de ConferênciaAcesso Aberto
10-Set-2014Tartaric stabilization of a Reserve Ruby Port Wine by cold and electrodialysis processes: Effect on chemical and sensory characteristicsJorge, Nuno; Vilela, Alice; Braga, António; M. Nunes, Fernando; Cosme, FernandaObjecto de ConferênciaAcesso Aberto
6-Nov-2018Tartrate stabilisation of rosé wine using ion exchange resins: Impact on wine sensory characteristicsBorges, Rita; Fernandes, Conceição; Marques, Celeste; Matos, Carlos; Vilela, Alice Maria Correia; Ribeiro, L. Filipe; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Martins, Maria Fernanda Gil CosmeObjecto de ConferênciaAcesso Aberto
2009The effect of micro-oxygenation and cell immobilization on the reduction of excessive volatile acidity from winesVilela, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Restrito
17-Jun-2016Training of a tasting panel for detection of olfactory phenolic defects in wineMatos, Andreia; Cosme, Fernanda; Vilela, AliceObjecto de ConferênciaAcesso Aberto
Mar-2019Tratamento do vinho com resinas de troca iónica: impacto no pHBorges, Rita; Fernandes, Conceição; Marques, Celeste; Matos, Carlos; Vilela, Alice Maria Correia; Ribeiro, Luís Filipe; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Cosme, FernandaTexto de Periódico Acesso Aberto
Dez-2011Use of immobilized Saccharomyces cerevisiae cells to reduce volatile acidity of acidic winesVilela, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Restrito
24-Mai-2018Utilização de folhas de videira de variedades portuguesas na Gastronomia. Um estudo preliminarVilela, Alice Maria Correia; Sequeira, Alex; Pinto, Teresa Maria Dos SantosObjecto de ConferênciaAcesso Aberto
1-Jul-2019Vinhos verdes: perfil sensorial dos vinhos monovarietais da casta LoureiroVilela, Alice Maria Correia; Marques, Catarina; Correia, Elisete; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Cosme, FernandaArtigoAcesso Aberto
20-Mai-2016Yeasts isolation for bio-reduction of wines volatile acidity: Combined use of differential and selective culture mediaVilela, Alice; Amaral, Carla; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Fechado
17-Jun-2016Yeasts isolation for bio-reduction of wines volatile acidity: Combined use of differential and selective culture mediaVilela, Alice; Amaral, Carla; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Aberto