Percorrer por autor Mendes-Faia, Arlete

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Mai-2008Reduction of volatile acidity of wines by isolated and commercial yeast strainsVilela, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Restrito
Mai-2010Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strainsVilela, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Restrito
2008Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strains.Vilela-Moura, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso Fechado
30-Mai-2012Reduction of wine volatile acidity by immobilized S. cerevisiae cells in alginate-chitosan beadsVilela, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de Conferência; PalestraAcesso Aberto
2012Redução da acidez volátil de vinhos por células de Saccharomyces cerevisiae imobilizadas em esferas de alginato-quitosanoVilela, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso Aberto
Dez-2012Redução da acidez volátil de vinhos por células de Saccharomyces cerevisiae imobilizadas em esferas de alginato-quitosanoVilela, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaOutroAcesso Aberto
2007Saccharomyces cerevisiae Signature Genes for Predicting Nitrogen Deficiency during Alcoholic FermentationMendes-Ferreira, Ana; del Olmo, M.; Garcia-Martinez, J.; Jimenez-Marti, E.; Leao, C.; Mendes-Faia, Arlete; Perez-Ortin, J. E.ArtigoAcesso Restrito
2009The effect of micro-oxygenation and cell immobilization on the reduction of excessive volatile acidity from winesVilela, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Restrito
2007Transcriptional Response of Saccharomyces cerevisiae to Different Nitrogen Concentrations during Alcoholic FermentationMendes-Ferreira, Ana; del Olmo, M.; Garcia-Martinez, J.; Jimenez-Marti, E.; Mendes-Faia, Arlete; Perez-Ortin, J. E.; Leao, C.ArtigoAcesso Restrito
Dez-2011Use of immobilized Saccharomyces cerevisiae cells to reduce volatile acidity of acidic winesVilela, Alice; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Restrito
2007Validation and comparison of analytical methods used to evaluate the nitrogen status of grape juiceFilipe-Ribeiro, L.; Mendes-Faia, ArleteArtigoAcesso Restrito
17-Jun-2016Yeasts isolation for bio-reduction of wines volatile acidity: Combined use of differential and selective culture mediaVilela, Alice; Amaral, Carla; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Aberto
20-Mai-2016Yeasts isolation for bio-reduction of wines volatile acidity: Combined use of differential and selective culture mediaVilela, Alice; Amaral, Carla; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaObjecto de ConferênciaAcesso Fechado