Browsing by Author M. Nunes, Fernando

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23-May-2018Avaliação do efeito dos agentes de colagem não-alergénicos na composição volátil e no perfil sensorial de vinho brancoQuintela, Jorgina; Oliveira, José M.; Filipe-Ribeiro, Luís; Vilela, Alice Maria Correia; M. Nunes, Fernando; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access
24-May-2018Desenvolvimento e otimização de um método de microextração múltipla em fase sólida para a determinação de compostos do aroma do vinho do Porto TawnyMilheiro, Juliana; S. Ferreira, Sandrine; Siopa, João; Vilela, Alice Maria Correia; Fraga, Irene; Inês, António; Matos, Carlos; Coutinho, João; Cosme, Fernanda; M. Nunes, FernandoConference ObjectOpen Access
6-Dec-2017Development of a MHS-SPME-GC/MS method for analysis of volatile compositon of Tawny Port wine.Milheiro, Juliana; Siopa, João; S. Ferreira, Sandrine; Vilela, Alice Maria Correia; Fraga, Irene; Inês, António; Matos, Carlos; Coutinho, João; Cosme, Fernanda; M. Nunes, FernandoConference ObjectOpen Access
17-Jun-2016Phenolic composition of white monovarietal wines from the Vinho Verde regionLopes, Cátia; Marques, Catarina; Correia, Elisete; M. Nunes, Fernando; Vilela, Alice; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access
10-Sep-2014Relationship between volatile profile and sensory characteristics of Malvasia Fina and Gouveio monovarietal wines from Douro ValleyVilela, Alice; Teixeira, Sílvia; Fradique, Sofia; M. Nunes, Fernando; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access
29-May-2017Reserve Ruby Port wine: alternatives to gelatine protein fining agentsCosme, Fernanda; Jorge, Nuno; Vilela, Alice; M. Nunes, FernandoConference Object; LectureOpen Access
10-Sep-2014Sensory and textural characterization of citrus and pineapple fruits candied with healthy componentsVilela, Alice; Sobreira, Carla; S. Abraão, Ana; M. Lemos, André; M. Nunes, FernandoConference ObjectOpen Access
23-Oct-2016STUDY OF CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF LOUREIRO MONOVARIETAL WINES FROM PORTUGUESE VINHO VERDE REGION – A CHEMOMETRIC APPROACHVilela, Alice; Lopes, Cátia; Marques, Catarina; M. Nunes, Fernando; Correia, Elisete; Cosme, FernandaConference ObjectClosed Access
10-Sep-2014Tartaric stabilization of a Reserve Ruby Port Wine by cold and electrodialysis processes: Effect on chemical and sensory characteristicsJorge, Nuno; Vilela, Alice; Braga, António; M. Nunes, Fernando; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access