Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10348/10953
Title: | Consumo humano de sal: da história à construção de equilíbrios: II Seminário Ibero Americano História e Cultura da Alimentação |
Authors: | Cristovão, Artur Fernando Arede Correia (ed.) Gonçalves, Carla Cristina da Silva (ed.) Santos, Débora M. (ed.) Brito, Flávia S. Barbosa (ed.) |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Cristóvão A, Gonçalves C, M. Santos D, Brito FB (Editores). Consumo Humano de Sal: da história à construção de equilíbrios. Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, 2021. ISBN: 978-989-704-459-5. |
URI: | http://hdl.handle.net/10348/10953 |
ISBN: | 978-989-704-459-5 |
Document Type: | Book |
Appears in Collections: | DEBA - Livro (Edição) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Consumo humano de sal.pdf | 23,98 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.