Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10348/10953
Title: Consumo humano de sal: da história à construção de equilíbrios: II Seminário Ibero Americano História e Cultura da Alimentação
Authors: Cristovão, Artur Fernando Arede Correia (ed.)
Gonçalves, Carla Cristina da Silva (ed.)
Santos, Débora M. (ed.)
Brito, Flávia S. Barbosa (ed.)
Issue Date: 2021
Citation: Cristóvão A, Gonçalves C, M. Santos D, Brito FB (Editores). Consumo Humano de Sal: da história à construção de equilíbrios. Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, 2021. ISBN: 978-989-704-459-5.
URI: http://hdl.handle.net/10348/10953
ISBN: 978-989-704-459-5
Document Type: Book
Appears in Collections:DEBA - Livro (Edição)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Consumo humano de sal.pdf23,98 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex mendeley Endnote Logotipo do DeGóis Logotipo do Orcid 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.