Navegar
Entradas recentes
Item Acesso Aberto Uses and health benefits of chestnuts2019 - Rosa, Eduardo Augusto Dos Santos; Morais, Maria Cristina Seixas Martins; Oliveira, Ivo Vaz; Macedo, Berta Maria De Carvalho Gonçalves; Silva, Ana Paula Calvão Moreira DaItem Acesso Restrito BASIC GUIDELINES FOR THE COLLECTION AND SUBMISSION OF NECROPSY SAMPLES2012 - Pires, Maria dos AnjosItem Acesso Restrito Mycobacterium avium Complex in Domestic and Wild Animals2013 - Claudia, Ana; Lurdes Pinto, Maria de; Matos, Ana; Matos, Manuela; Anjos Pires, Maria dosItem Acesso Restrito Psittacosis2013 - Morais, Joao; Claudia, Ana; Anjos Pires, Maria dosItem Acesso Aberto Biofilm prevention and control by dietary phytochemicals2013 - Borges, Anabela; Abreu, Ana; Malheiro, J.; Saavedra, Maria José; Simões, ManuelItem Acesso Restrito Inspeção sanitária Post Mortem da cabeça e carcaça de suínos - principais alterações observadas2013 - Fontes, Maria da Conceição; Saraiva, Crsitina; Esteves, Alexandra; Vieira Pinto, Madalena; Martins, ConceiçãoItem Acesso Aberto Microbial ecosystem of traditional dry fermented sausages in Mediterranean countries and Slovakia. In: Mediterranean Ecosystems: Dynamics, Management and Conservation.2014-01-23 - Talon, R; Lebert, I.; Lebert, A.; Leroy, S.; Garriga, M.; Aymerich, T.; Drosinos, E.; Zanardi, E.; Ianieri, A.; Fraqueza, M.; Patarata, L.; Laukova, A.