Skip navigation
↑
My DSpace
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
pt
en
Browse
Communities & Collections
Title
Author
Advisor
Subject
Issue Date
Document Type
Access Type
About DSpace
Communities & Collections
Help
Repositório da UTAD
Search
Search:
All of DSpace
ECT - Escola de Ciências e Tecnologia
DFIS - Departamento de Física
DFIS - Artigo de Conferência em Revista Científica Indexada
DFIS - Artigo de Conferência em Revista Científica não Indexada
DFIS - Artigo publicado em Revista Científica Indexada
DFIS - Artigo publicado em Revista Científica não Indexada
DFIS - Artigo submetido em Revista Científica Indexada
DFIS - Artigo submetido em Revista Científica não Indexada
DFIS - Artigo Técnico em Revista Nacional
DFIS - Artigo Técnico em Revistas Internacional
DFIS - Capítulo ou Parte de Catálogo
DFIS - Capítulo ou Parte de Livro
DFIS - Capítulo ou Parte de Relatório
DFIS - Catálogo
DFIS - Comunicação em Conferência
DFIS - Dissertações de Mestrado
DFIS - Livro (Autoria)
DFIS - Livro (Edição)
DFIS - Livro de Ata de Conferência
DFIS - Patente
DFIS - Publicação Didática
DFIS - Publicação electrónica
DFIS - Póster
DFIS - Relatório (Outros)
DFIS - Relatório de Estágio
DFIS - Relatório Técnico
DFIS - Resumo de Conferência em Revista Indexada
DFIS - Resumo de Conferência em Revista não Indexada
DFIS - Teses de Doutoramento
for
Current filters:
Title
Author
Advisor
Subject
Date Issued
Document Type
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date Issued
Document Type
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
Rights
2016
Antimicrobial effect of essential oils of Laurus nobilis L. and Rosmarinus officinallis L. on shelf-life of minced “Maronesa" beef stored under different packaging conditions
Vilela, Joana
;
Martins, Dirce
;
Monteiro-Silva, Filipe
;
González-Aguilar, Gerardo
;
de Almeida, José M.M.M.
;
Saraiva, Cristina
Article
Restricted Access
2016
Shelf-life of fresh salmon (salmo salar) with lemon juice stored at normal and abusive temperatures
Saraiva, Cristina Maria Teixeira
;
Vasconcelos, Helena
;
Almeida, José Manuel Marques Martins De
Conference Object
Open Access
2016
Effect of essential oil of Myrtus communis L. on growth control of Listeria monocytogenes in fresh cheese
Silva, Ana Catarina
;
Ribeiro, Miguel
;
Almeida, José Manuel Marques Martins De
;
Saraiva, Cristina Maria Teixeira
Article
Open Access
2016
Spectroscopic methodologies for fresh food authentication
Almeida, José Manuel Marques Martins De
;
Moreira, Maria João
;
Saraiva, Cristina Maria Teixeira
Conference Object
Open Access
2018
Prediction of adulteration of game meat using FTIR and chemometrics
Moreira, Maria João
;
Silva, Ana Catarina
;
Saraiva, Cristina Maria Teixeira
;
Almeida, José Manuel Marques Martins De
Article
Open Access
5-Apr-2018
Applying Fourier Transform Mid Infrared Spectroscopy to Detect the Adulteration of Salmo salar with Oncorhynchus mykiss
Sousa, Nuno
;
Moreira, Maria João
;
Saraiva, Cristina Maria Teixeira
;
Almeida, José Manuel Marques Martins De
Article
Open Access
28-Sep-2018
Preliminary study to establish a methodology for estimation of biogenic amine concentration
Almeida, José Manuel Marques Martins De
;
Saraiva, Cristina Maria Teixeira
;
Coelho, Luís
;
Jorge, Pedro A. S.
;
Vasconcelos, Helena
Conference Object
Open Access
2018
Evaluation of food labelling usefulness for consumers
Almeida, José Manuel Marques Martins De
;
Moreira, Maria João Pinho
;
Saraiva, Cristina Maria Teixeira
;
García-Díez, J.
Other
Open Access
2016
Antimicrobial effect of essential oils of Laurus nobilis L. and Rosmarinus officinallis L. on shelf-life of minced “Maronesa¿? beef stored under different packaging conditions
Vilela, Joana
;
Martins, Dirce
;
Silva, Filipe Monteiro
;
González-Aguilar, Gerardo
;
Almeida, José Manuel Marques Martins De
;
Saraiva, Cristina Maria Teixeira
Article
Open Access
2016
The antimicrobial effect of essential oils against listeria monocytogenes in sous vide cook-chill beef during storage
Gouveia, Ana R.
;
Alves, Márcio
;
Almeida, José Manuel Marques Martins De
;
Silva, Filipe Monteiro
;
González-Aguilar, Gerardo
;
Silva, José A.
;
Saraiva, Cristina Maria Teixeira
Article
Open Access
Discover
Author
14
Almeida, José Manuel Marques Mart...
5
Moreira, Maria João
4
González-Aguilar, Gerardo
4
Silva, Ana Catarina
4
Silva, Filipe Monteiro
3
Ribeiro, Miguel
3
Vasconcelos, Helena
2
Coelho, Luís
2
Jorge, Pedro A. S.
2
Martins, Dirce
.
next >
Subject
2
Shelf-life
1
Abusive temperatures
1
Adulteration of game meat
1
Essential oils
1
Food authentication
1
Food safety
1
Fresh salmon spoilage
1
FTIR spectroscopy
1
Gas chromatography
1
Lemon juice
.
next >
Date issued
9
2016
6
2018
1
2017
Document Type
8
conferenceObject
6
article
2
other
Has File(s)
16
true