DEBA - Póster : [19] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions ‌‌RSS Feed ‌‌‌‌RSS Feed ‌‌‌‌‌‌‌‌RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)TypeRights
3-Mar-2020Infusões como valorização de subprodutos da videiraPinto, Teresa Maria dos Santos; Silva, Bruno; Vilela, Alice Maria CorreiaConference ObjectOpen Access
Sep-2019Role of silicon fertilization in the resilience of chestnut plant to abiotic and biotic stresses and fruit productivity and qualityCarvalho, Andreia Carneiro; Anjos, Maria Do Rosario Alves Ferreira; Martins, Luis Miguel Ferreira Pontes; Lousada, J.; Vilela, Alice Maria Correia; Cardoso, Jorge Ventura Ferreira; Aires, Alfredo; Tiago Marques; Pinto, Teresa Maria Dos Santos; Laranjo, José Carlos Esteves GomesOtherOpen Access
Sep-2019X Encontro Europeu da CastanhaCarvalho, Andreia Carneiro; Anjos, Maria Do Rosario Alves Ferreira; Martins, Luis Miguel Ferreira Pontes; Lousada, J.; Vilela, Alice Maria Correia; Cardoso, Jorge Ventura Ferreira; Aires, Alfredo; Marques, Tiago; Pinto, Teresa Maria Dos Santos; Laranjo, José Carlos Esteves GomesOtherOpen Access
28-Jul-2019Taking Port Wine aroma all over the world: Construction of a Tawny Port Wine-like fragranceFerreira, Rita; Correia, Elisete; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Vilela, Alice Maria CorreiaConference ObjectOpen Access
Nov-2018Comparison of ion exchange resins at industrial scale and enological stabilizers treatments for tartaric stabilization of white Port wine: Impact on wine physicochemical and sensory profileMoreira, Daniela; Fernandes, Conceição; Borges, Rita; Marques, Celeste; Matos, Carlos; Vilela, Alice Maria Correia; Filipe-Ribeiro L.; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Martins, Maria Fernanda Gil CosmeConference ObjectOpen Access
Nov-2018Comparative analysis of sensory properties of French fries made by vacuum and deep fat fryingCorreia, Ana C.; Vilela, Alice Maria Correia; Canastra, Isabel; Jordão, António M.; Martins, Maria Fernanda Gil CosmeConference ObjectOpen Access
20-May-2016Yeasts isolation for bio-reduction of wines volatile acidity: Combined use of differential and selective culture mediaVilela, Alice; Amaral, Carla; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaConference ObjectClosed Access
15-Apr-2015Avaliação sensorial de marron glacé: estudo da influência da temperatura, tempo de cozedura/confitagem e açúcar no perfil sensorial das castanhas usadas na produção de Marron Glacé.Reis, Cristina; Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.; Vilela, AliceConference ObjectClosed Access
15-Apr-2016Imobilização em esferas de camada dupla de Alginato-Quitosano de um isolado ambiental de Candida oleophila para aplicação biotecnológica ao tratamento de efluentes com elevados teores de compostos fenólicosPeixoto, Fernando; Amaral, Carla; Vilela, AliceConference ObjectClosed Access
15-Apr-2015Perfil sensorial de vinhos brancos monovarietais produzidos com castas brancas cultivadas na região demarcada do douro.Martins, Sílvia; Cosme, Fernanda; Vilela, AliceConference ObjectClosed Access
17-Jun-2016Phenolic composition of white monovarietal wines from the Vinho Verde regionLopes, Cátia; Marques, Catarina; Correia, Elisete; M. Nunes, Fernando; Vilela, Alice; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access
17-Jun-2016Recruitment, selection and training of a sensory panel for Vinho Verde organoleptic evaluationMarques, Catarina; Correia, Elisete; Vilela, AliceConference ObjectOpen Access
17-Jun-2016Training of a tasting panel for detection of olfactory phenolic defects in wineMatos, Andreia; Cosme, Fernanda; Vilela, AliceConference ObjectOpen Access
17-Jun-2016Yeasts isolation for bio-reduction of wines volatile acidity: Combined use of differential and selective culture mediaVilela, Alice; Amaral, Carla; Schuller, Dorit; Mendes-Faia, Arlete; Côrte-Real, ManuelaConference ObjectOpen Access
2-Nov-2015From Sugar of Grape to Alcohol of Wine: Sensorial Impact of Alcohol in WineJordão, António M.; Vilela, Alice; Cosme, FernandaArticleClosed Access
15-Oct-2015Avaliação de parâmetros bioquímicos e sensoriais de kiwi var. Hayward submetido a diferentes métodos de conservaçãoDuarte, Maria Inês; Vilela, Alice; Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando; Anjos, Rosário; Pinto, TeresaConference ObjectClosed Access
15-Apr-2015AVALIAÇÃO SENSORIAL DE MARRON GLACÉ: ESTUDO DA INFLUÊNCIA DA TEMPERATURA, TEMPO DE COZEDURA/CONFITAGEM E AÇÚCAR NO PERFIL SENSORIAL DAS CASTANHAS USADAS NA PRODUÇÃO DE MARRON GLACÉCristina, Reis; Fernanda, Cosme; Fernando, Nunes; Alice, VilelaConference ObjectOpen Access
15-Apr-2015PERFIL SENSORIAL DE VINHOS BRANCOS MONOVARIETAIS PRODUZIDOS COM CASTAS BRANCAS CULTIVADAS NA REGIÃO DEMARCADA DO DOUROSilvia, Martins; Fernanda, Cosme; Alice, VilelaConference ObjectOpen Access
15-Apr-2015Imobilização em esferas de camada dupla de Alginato-Quitosano de um isolado ambiental de Candida oleophila para aplicação biotecnológica ao tratamento de efluentes com elevados teores de compostos fenólicosFernando, Peixoto; Carla, Amaral; Alice, VilelaConference ObjectOpen Access
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19