DEBA - Comunicação em Conferência : [12] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions ‌‌RSS Feed ‌‌‌‌RSS Feed ‌‌‌‌‌‌‌‌RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)TypeRights
17-Jul-2017Phenolic and sensorial characterization of Loureiro monovarietal wines from Portuguese Vinho Verde RegionVilela, Alice Maria Correia; Lopes, Cátia; Marques, Catarina; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Correia, Elisete; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access
28-May-2018Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile compositionQuintela, Jorgina; Oliveira, J. M.; Ribeiro, L. Filipe; Vilela, Alice Maria Correia; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access
6-Nov-2018Tartrate stabilisation of rosé wine using ion exchange resins: Impact on wine sensory characteristicsBorges, Rita; Fernandes, Conceição; Marques, Celeste; Matos, Carlos; Vilela, Alice Maria Correia; Ribeiro, L. Filipe; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Martins, Maria Fernanda Gil CosmeConference ObjectOpen Access
6-Nov-2018Effect of ion exchange resins on white and red wine pH: Impact on wine sensory characteristicsBorges, Rita; Fernandes, Conceição; Marques, Celeste; Matos, Carlos; Vilela, Alice Maria Correia; Ribeiro, L. Filipe; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Martins, Maria Fernanda Gil CosmeConference ObjectOpen Access
6-Dec-2017Development of a MHS-SPME-GC/MS method for analysis of volatile compositon of Tawny Port wine.Milheiro, Juliana; Siopa, João; S. Ferreira, Sandrine; Vilela, Alice Maria Correia; Fraga, Irene; Inês, António; Matos, Carlos; Coutinho, João; Cosme, Fernanda; M. Nunes, FernandoConference ObjectOpen Access
24-May-2018Desenvolvimento e otimização de um método de microextração múltipla em fase sólida para a determinação de compostos do aroma do vinho do Porto TawnyMilheiro, Juliana; S. Ferreira, Sandrine; Siopa, João; Vilela, Alice Maria Correia; Fraga, Irene; Inês, António; Matos, Carlos; Coutinho, João; Cosme, Fernanda; M. Nunes, FernandoConference ObjectOpen Access
23-May-2018Avaliação do efeito dos agentes de colagem não-alergénicos na composição volátil e no perfil sensorial de vinho brancoQuintela, Jorgina; Oliveira, José M.; Filipe-Ribeiro, Luís; Vilela, Alice Maria Correia; M. Nunes, Fernando; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access
24-May-2018Efeito da técnica de gaseificação nas características sensoriais de vinho branco e roséNuno, Jorge; Vilela, Alice Maria Correia; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access
24-May-2018Utilização de folhas de videira de variedades portuguesas na Gastronomia. Um estudo preliminarVilela, Alice Maria Correia; Sequeira, Alex; Pinto, Teresa Maria Dos SantosConference ObjectOpen Access
24-May-2018Aplicação de modelos de equações estruturais no tratamento de dados sensoriais.Vilela, Alice Maria Correia; Marques, Catarina; Correia, EliseteConference ObjectOpen Access
23-May-2018Resinas de troca iónica para estabilização tartárica: Impacto na qualidade do vinho RoséBorges, Rita; Fernandes, Conceição; Marques, Celeste; Matos, Carlos; Vilela, Alice Maria Correia; Nunes, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro; Cosme, FernandaConference ObjectOpen Access
11-Oct-2016Statistical techniques for sensorial characterization of wines from three different grape varieties of Vinho Verde Region.Marques, Catarina; Vilela, Alice; Correia, EliseteConference ObjectClosed Access
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12