The effect of olive leaves supplementation on the growth performances, oxidative stability and quality of pork meat
dc.contributor.author | Paiva-Martins, F. | |
dc.contributor.author | Barbosa, S. | |
dc.contributor.author | Pinheiro, V. M. | |
dc.contributor.author | Mourão, J. L. | |
dc.contributor.author | Outor-Monteiro, D. | |
dc.date.accessioned | 2013-08-20T14:10:45Z | |
dc.date.available | 2013-08-20T14:10:45Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10348/2601 | |
dc.language.iso | eng | por |
dc.peerreviewed | yes | por |
dc.relation.ispartof | CECAV - Centro de Ciência Animal e Veterinária | por |
dc.rights | open access | por |
dc.subject | Olive leaf | por |
dc.subject | Antioxidant | por |
dc.subject | Pork meat | por |
dc.title | The effect of olive leaves supplementation on the growth performances, oxidative stability and quality of pork meat | por |
dc.type | conferenceObject | por |
degois.publication.firstPage | 150 | por |
degois.publication.lastPage | 150 | por |
degois.publication.location | 9 de setembro. Atenas, Grécia | por |
degois.publication.title | 6th Euro Fed Lipid Congress | por |
dspace.entity.type | Publication | en |
Ficheiros
Principais
1 - 1 de 1
A carregar...
- Nome:
- 62 - COMUNICAÇÕES E POSTERS EM CONGRESSOS INTERNACIONAIS.pdf
- Tamanho:
- 92.46 KB
- Formato:
- Adobe Portable Document Format