Percorrer por autor 0000-0002-7492-4965

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-9 de 9.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2008Antimicrobial resistance and resistance genes in Aeromonas isolated from “alheira”: a traditional portuguese fermented sausageFontes, M. C.; Saavedra, M. J.; Martins, C.; Martínez-Murcia, A. J.Objecto de ConferênciaAcesso Fechado
2013Biofilm prevention and control by dietary phytochemicalsBorges, Anabela; Abreu, Ana; Malheiro, J; Saavedra, Maria José; Simõe, ManuelParte de LivroAcesso Aberto
2010Detection of Metallo-ß-lactamases in Aeromonas isolated from alheira: a tradicional portuguese meat productFontes, M. C.; Martínez-Murcia, A.; Martins, C.; Saavedra, M. J.Objecto de ConferênciaAcesso Fechado
2010Diversity of serine-ß-lactamase genes among Aeromonas isolates from pigs slaughtered for consumptionFontes, M. C.; Martínez-Murcia, A.; Martins, C.; Saavedra, M. J.Objecto de ConferênciaAcesso Fechado
2005Effect of mannan oligosaccharides on the performance, intestinal morphology and cecal fermentation of fattening rabbitsMourão, José Luís; Pinheiro, Victor; Alves, A.; Guedes, Cristina; Pinto, L.; Saavedra, Maria José; Spring, P.; Kocher, A.ArtigoAcesso Fechado
2012Phylogenetic Diversity of Aeromonas from “Alheira”, a Traditional Portuguese Meat ProductFontes, M. C.; Martins, C.; Martínez-Murcia, A.; Saavedra, M. J.OutroAcesso Aberto
2011Phylogenetic identification of Aeromonas from pigs slaughtered for consumption in slaughterhouses at the North of PortugalFontes, M. C.; Saavedra, M. J.; Martins, C.; Martínez-Murcia, A.ArtigoAcesso Fechado
2010Phylogenetic identification of Aeromonas simiae from a pig, first isolate since species descriptionFontes, M.C.; Saavedra, M.J.; Martins, C.; Monera, A.; Martínez-Murcia, A.ArtigoAcesso Fechado
2010Potential virulence factors of Candida spp. isolated from clinical and food sourcesCosta, E.; Inês, A.; Mendes-Faia, Arlete; Saavedra, M.J.; Mendes-Ferreira, AnaArtigoAcesso Restrito